close
Logo

8 Jan 2018

Bookatable.com

Digital marketing Campaign & optimization manager

Bookatable söker en positiv och driven digital marketing campaign & optimization manager B2B

Bookatable (www.bookatable.se) är Europas ledande marknadsföring- och boknings tjänst för restaurangbranschen. Vi levererar över en miljon gäster varje månad till 9 000 restauranger, bland annat Grill, Eriks Gondolen, Sturehof, Riche, Berns Asiatiska och Eas. Med vår bokningstjänst www.bookatable.se, kan restauranger erbjuda sina gäster att enkelt söka och boka bord på nätet, samtidigt som de kan hantera bokningarna effektivt och bygga upp en värdefull kunddatabas. Bokningssystem för att effektivisera och underlätta den dagliga verksamheten i restaurangen.

Företaget har sin bas i London med kontor över hela Europa. Med kunder i 23 länder är Bookatable det ledande nätbokningsföretaget i Europa. Det övergripande målet är att kunderna ska öka sin lönsamhet och fler ska upptäcka hur trevligt det är att äta ute.

Är du en passionerad digital marknadsförare med en bred och djup förståelse för hur man digitalt påverkar konsumentens beteende? Vill du vara med och påverka och utveckla produktutvecklingen, lanseringar och framtidens digitala marknadskampanjer? Då är du kanske den person vi söker för denna spännande roll!.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Ditt ansvar kan summeras i att driva hela den digitala marknadsföringen mot konsument. Detta görs utifrån tre huvudsakliga områden; kampanjplanering, marknadsoptimering och testning.
I ditt ansvar ligger inte bara Sverige utan även att paketera och optimera lokala erbjudanden på den nordiska marknaden (Sverige, Norge, Finland och Danmark) utifrån ett redan framtaget koncept från huvudkontoret i London. Du jobbar utifrån data och fakta för att driva dina kampanjer och använder data för att skapa digitala erbjudanden som får genomslag över hela den nordiska kundportföljen för B2C.

Vidare är du ansvarig för hemsidan, både ur ett grafiskt och kommunikativt perspektiv men även utifrån funktionalitet. Dina uppgifter innefattar även nyhetsbrev, marknadsplaner och samarbete med PR byråer för att ta fram intressanta kampanjer.

Du jobbar i ett tvärfunktionellt team, med sälj, kommunikation, produktutveckling och kundtjänst för att skapa de bästa erbjudanden som finns på marknaden. Viktigt är att du vill jobba i en matris eftersom många av dina kontakter sitter i London.

Din profil

Detta är en viktig och spännande roll som kräver en bred förståelse för digital marknadsföring mot konsument. Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring, där vi gärna ser att du fokuserat på digital marknadsföring utifrån data och fakta. Du har mycket god datavana och kan de kanaler som är relevanta t.ex. Facebook, Google och Affiliatenätverk inkl. den analys och de verktyg som omger dessa. Du har jobbat med hemsidor och testat funktionalitet och prestanda och vet hur en vass hemsida är byggd.

Du är analytisk men också kommersiell i ditt tänk där du förstår hur du förvandlar insikter genom analys till resultat. Du är även en duktig kommunikatör, är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och har förmåga och erfarenhet av att omvandla komplexitet till enkla och kommunikativa budskap.

Har du erfarenhet av konsumentmarknadsföring t.ex. från restaurang-, hotell- eller resemarknaden är det en fördel.

Som person är du positiv, kreativ, driven och självgående. Naturligtvis ser du dig själv som en lagspelare som gärna stöttar dina kollegor och bidrar till en positiv anda. Du trivs mycket bra i en entreprenörmässig miljö där förändringar sker snabbt och kavlar gärna upp ärmarna när det behövs.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du kommer att vara placerad på det nordiska huvudkontoret i centrala Stockholm och rapporterar till Regional Director Nordic. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Ansökan
Bookatable samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Om du har frågor angående rekryteringsprocessen kontakta Sighsten Dahl, 08-555 15 719 på Academic Search International. Vänligen skicka in ditt CV och personliga brev på engelska. Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

ansök tjänsten