close
Logo

17 Nov 2019

Stockholm | Övrigt | Rekrytering

Di Luca & Di Luca- Kvalitetsansvarig med projektledning Hållbarhet

Familjeföretaget Di Luca & Di Luca grundades 1971 av Fernando Di Luca – italienaren som tog olivoljan, pastan och kunskapen om medelhavsmaten till Sverige. Di Luca & Di Luca utvecklar och säljer mat från Italien och länderna kring Medelhavet, under det egna varumärket Zeta, samt ett antal starka agentursvarumärken. Företaget omsatte 2017 drygt 900 miljoner kronor. Di Luca & Di Luca ägs av familjen Di Luca och är en del av koncernen Gruppo Di Luca där vinimportören Enjoy Wine & Spirits AB samt restaurangverksamheten Deli Di Luca ingår. Läs gärna mer på www.diluca.se

Har du gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedel och vill vara en del av ett företag med stark innovationskraft som arbetar utifrån devisen att mat är kärlek? Har du erfarenhet och intresse av hållbarhetsfrågor? Då vill vi gärna att du söker tjänsten som Kvalitetsansvarig med projektledning Hållbarhet hos oss. Du rapporterar till Kvalitets- och inköpschefen och tjänsten är placerad i ljusa fina lokaler på vårt huvudkontor på Alsnögatan 11 i Stockholm.

Din roll

I rollen ingår du i företagets Inköps- och Kvalitetsteam och kommer att tillföra ett utvecklingsfokus och en spetskompetens inom området. Du blir ett viktigt stöd till verksamheten i att säkerställa uppfyllnad av våra egna samt våra kunders högt ställda krav.

Rollen innefattar ansvar för området livsmedelsäkerhet och kvalitet, vårt konsumentforum samt en ledande roll i att vidareutveckla vårt hållbarhetsarbete. Ditt ansvarsområde är både djupt och brett vilket innebär administrativa och operativa arbetsuppgifter likväl som att du förväntas tillföra en strategisk höjd, då inte minst inom hållbarhetsområdet. Det medför även att du kommer ses som ett värdefullt stöd till verksamheten i sakfrågor samt att du på ett pedagogiskt vis tar en kravställande roll internt för att förankra att områdets strategiska målsättningar genomsyrar hela företaget.

Vid tillträde kommer du in i en tid med flertalet pågående projekt bland annat inom certifiering inom livsmedelssäkerhet, förpackningsutveckling, ansvarsfull antibiotikaanvändning, leverantörsbedömning samt hållbarhetsredovisning. Du kommer att ta en aktiv roll för att säkerställa önskvärt resultat.

I det dagliga arbetet har du ett nära samarbete med vår kvalitetskoordinator, inköps- samt marknadsavdelningen där ni tillsammans säkerställer att producenter, leverantörer och samarbetspartners uppfyller bolagets kvalitetsmål. Vidare har du tydliga kontaktytor med kategori och försäljning samt att du agerar kontaktperson gentemot externa parter likt myndigheter, kunders kvalitetsavdelningar och certifieringsföretag.

Vidare ansvar och arbetsuppgifter

 • Upprätthålla och vidareutveckla området livsmedelssäkerhet och kvalitet
 • Leverantörsbedömning, certifieringsuppföljning och hantering av återkallelser
 • Säkerställa att företaget uppfyller tillämpliga lagar och föreskrifter gällande t.ex. förpackningsmärkning och texter
 • Förbereda och företräda företaget vid myndighets- och certifieringsrevisioner
 • Leda och delta i projekt inom hållbarhetsarbetet
 • Koordinera leverantörsbedömningen inom CSR

Vem är du?

Vi som arbetar på Di Luca & Di Luca har ett engagemang och en drivkraft att utveckla företaget och oss själva i en familjär, öppen och lärande företagskultur. Hos oss står den goda maten i centrum och vi har ett genuint intresse och passion för mat och hälsa.

Troligen befinner du dig just nu i en fas då du känner dig redo att få utveckla dina kunskaper i ett annat företag. Vi tror därför att ditt stora intresse för livsmedelssäkerhet och kvalitetsfrågor gör att du tycker det känns extra spännande att få möjligheten att bli en del av vår familj och fortsätta växa tillsammans med oss.

Vidare ser vi att du:

 • Har en positiv inställning och ett prestigelöst förhållningssätt
 • Är självgående med hög egen drivkraft men trivs att arbeta tillsammans med andra
 • Är strukturerad, noggrann och har förmågan att möta människor i olika situationer
 • Kan kommunicera på ett tydligt och lättförståeligt sätt

Dina kvalifikationer

 • Högskoleutbildning med inriktning på livsmedelssäkerhet, kvalitet eller annan likvärdig bakgrund
 • Flera års relevant arbetslivserfarenhet har givit dig djup kvalitetskunskap i livsmedel, certifiering, samt lagstiftning.
 • Du har god erfarenhet av att arbeta med revisioner, vidareutveckla systemstöd, myndigheter och konsumentkontakt.
 • Du har erfarenhet av projektledning samt ett genuint intresse för hållbarhet.
 • Du har mycket god datorvana och är väl förtrogen med Officepaketet.
 • Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
 • Kunskaper i italienska är meriterande.

Din ansökan

Di Luca & Di Luca samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tobias Albrektsson på tobias.albrektsson@academicsearch.se. Vi träffar kandidater löpande så vänta inte med din ansökan.

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

*M

Tobias Albrektsson - tobias.albrektsson@academicsearch.se

Apply now