close
Logo

18 Oct 2019

Revision | Dalarna | Ekonomi/Finans | Rekrytering

Deskjockeys – Redovisningskonsult

Kort om Deskjockeys

Deskjockeys är en av de absolut modernaste redovisningsbyråerna i Sverige. De består av 26 konsulter och revisorer som är fördelade mellan Avesta, Helsingfors, Oslo och Stockholm.

Om rollen

Efter att ha övergett de "tråkigaste" stansnings- och sorteringsarbetena satsar nu byrån för fullt på att bli kundorienterade konsulter. Konsulterna tar hand om kundernas behov och hjälper dem med att få igång sina automatiska redovisningssystem så att all tid kan ägnas åt smarta konsultationer och problemlösningar. Arbetet sker bara i team och i uppdragen arbetar flera konsulter tillsammans med kunden. Alla hjälper varandra i alla sammanhang, både med arbetsinsatser och kunskaper.

Deskjockeys är inte bara rådgivare, de hjälper även kundernas ekonomiavdelning.

Din erfarenhet och profil

Vi söker nu dig med minst några års erfarenhet som redovisningskonsult, men som har tröttnat på det traditionella arbetssättet, som nu vill ta steget in i det moderna arbetssättet och på så sätt få din karriär på rätt väg.

Du är nyfiken, förändringsbenägen och gillar att driva projekt. Du kommer att arbeta en hel del med att ta nya kunder in i Deskjockeys högteknologiska värld. Du måste därför gilla teknik och projektstyrning. Du kommer även att agera redovisnings- eller ekonomichef mot kunden och ska därför vara van vid månadsrapporteringar och vilja delta i diskussioner med kunden och vara experten inom ekonomin.

Hos Deskjockeys kommer du att kunna utvecklas helt och hållet åt det håll du själv önskar.

Du kommer arbeta ifrån vårt kontor i Avesta.

Din ansökan

Deskjockeys samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helene Björk på helene.bjork@academicsearch.se

Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

HELENE BJÖRK- HELENE.BJORK@ACADEMICSEARCH.SE

M*

redovisning, revision, accounting manager, accounting consultant, bokföring, bokslut, årsredovisning

Helene Björk - helene.bjork@academicsearch.se

Apply now