close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Customer Marketing Manager FMCG

Vi söker för kunds räkning en

Customer Marketing Manager

till kundens Stockholmskontor

För kunds räkning söker vi en Customer Marketing Manager för ett konsultuppdrag där du tillsammans med de övriga inom kategoriteamet arbetar för att på bästa sätt driva samarbetet med företagets kunder.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:

I rollen som Customer Marketing Manager tar du ansvaret för att utveckla och driva de strategier som ska göra företagets utveckling hos utvalda kunder så framgångsrik som möjligt. Arbetet kräver insikt om konsument och shopper och förmåga att bearbeta information om försäljning och lönsamhet. Målet är givetvis att bädda för bättre resultat inom hela kategorin. Du kommer också att ansvara för att ta fram rutiner och verktyg för att genomföra kategoriplaner i praktiken.

På detaljnivå innebär det att du t ex skapar och implementerar Point of Purchase strategier, mobiliserar nyhetslanseringar, kampanjer, säljlösningar och andra butiksåtgärder, inom produktkategorin. Du gör det med din affärsmässiga klarsyn och förmåga att väga effekterna av olika säljinsatser mot varandra. I affärsprocesserna har du täta kontakter med marknadsorganisationen och säljorganisationen. Du kommer också att driva kategoriprojekt mot kund  tillsammans med olika avdelningar inom företaget.

Din bakgrund:

Du har en civilekonomutbildning eller motsvarande  inom försäljning och/eller marknadsföring. Du ska också ha hunnit omsätta dina kunskaper genom arbete  i minst 3 år efter examen inom en bransch med snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG). För att fungera i den här rollen är det viktigt att du har dokumenterad vana av att driva strategi- och analysprojekt. Vi tror att du har en bakgrund inom antingen marknadsföring (tex Brand Manager, Product Manager), Category Management eller Account Management.

Den här yrkesrollen kommer att sätta analytikern i dig på prov och det är viktigt att du skapar klarhet genom ditt sätt att kommunicera i tal och skrift. För att få saker att hända är det också viktigt att du är en entusiastisk lagspelare med förmåga att sporra individerna.

Placering: Företaget är placerat centralt i Stockholm

Anställning: Tjänsten är till att börja med ett tidsbestämd konsultuppdrag på 12 månader med start omgående.

Så söker du tjänsten:

I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet och rollen ska tillsättas omgående så skicka din ansökan redan idag, tack.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Brune Tavell på 08-555 15 717 på Academic Search International, som ansvarar för denna process.

ansök tjänsten