close
Logo

8 Jan 2018

Duni

Country Sales Manager

Duni söker en Country Sales Manager Table Top

Duni söker, med placering i Stockholm, en person som ska leda den svenska försäljningsorganisationen inom Table Top (affärsområdet Professionals) och själv ta hand om strategiskt viktiga kunder inom HORECA-marknaden.

Arbetsuppgifter

Som Country Sales Manager Table Top kommer du att leda en säljorganisation bestående av två Key Account Managers och fyra fältsäljare. Du utgår från hemmet och dina medarbetare finns runt om i Sverige. Du rapporterar till den Nordiska Försäljningsdirektören inom Table Top.

Tillsammans med dina medarbetare bearbetar ni grossister och slutförbrukare inom HORECA (Hotell, Restaurang och Catering) för att nå Dunis övergripande försäljningsmål. Du kommer också att ha eget säljansvar mot strategiskt viktiga kunder. Tjänsten innebär en hel del resande, troligen ca 50 dagar per år i denna tjänst.

I tjänstens huvudsakliga ansvarsområden ingår bl a att:

* Ansvara för den svenska säljorganisationens budget och resultatuppfyllelse

* Coacha och motivera säljorganisationen

* Utarbeta och genomföra kund- och handlingsplaner samt landspecifika strategier

* Utveckla och säkra implementeringen av försäljnings- och marknadsplaner

* Optimera lönsamheten

* Genomföra förhandlingar och ingå avtal med grossister och slutförbrukarkedjor

* Sköta den dagliga kontakten med såväl befintliga som nya kunder och prospekt

* Agera proaktivt och föra en löpande dialog med samarbetspartners för att skapa ytterligare affärsmöjligheter

Arbetslivserfarenhet
Du måste ha gedigen erfarenhet av HORECA-marknaden i Sverige och minst fem års erfarenhet av en ledarroll, som exempelvis försäljnings- eller marknadschef. Du har tidigare arbetat med B2B-försäljning, är en duktig förhandlare och har uppnått goda resultat. Erfarenhet av försäljning via grossister och mellanhänder är ett krav.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och du hanterar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Färdigheter i andra skandinaviska språk anses meriterande.

Personlighet
Du har en utpräglad försäljnings- och ledarprofil med ett starkt driv och du motiveras i hög grad av att utveckla affärer och skapa goda resultat. Du är professionell och har lätt för att skapa och upprätthålla positiva relationer. Du trivs med att vara i farten och besöka kunder samtidigt som du också är en duktig analytiker med en stark strategisk förmåga.

Du är också en duktig coach och ledare, som får dina medarbetare att prestera samt trivas och växa i sina roller. Du har goda kommunikativa färdigheter och du är en lagspelare som samarbetar bra tvärs igenom organisationen.

Ansökan

Academic Search International hjälper Duni i denna rekryteringsprocess. För att söka tjänsten, klicka på länken nedan som tar dig till ansökningsformuläret. Har du frågor är du välkommen att kontakta Brune Tavell, 0736-503150, eller Karin Österdahl, 0736-503158, på Academic Search International.

ansök tjänsten