close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Controlling Manager

Vi söker nu för kunds räkning en

Controlling Manager

Vill du arbeta i ett internationellt välkänt företag med marknadsledande varumärken? Är du handlingskraftig, analytisk och affärsmässig samt har ett stort eget driv? Då är detta tjänsten du söker!

Academic söker nu för kunds räkning en Controlling Managersom får möjligheten att arbeta med ett marknadsledande varumärke på den svenska marknaden.

Placering är centralt i Stockholm och tjänsten är till att börja med tidsbestämd till ca 12 månader, med tillträde omgående.

Om tjänsten

I denna tjänst jobbar man både strategiskt och operativt tillsammans med de Svenska, Norska och Danska försäljningsdirektörerna för att säkra tillväxt och lönsamhet. Man kommer att ansvara för att följa affärerna inom retail och Out of HOme och lönsamheten för hela den nordiska marknaden samt säkerställa att korrekt information finns tillgänglig för att kunna ta rätt beslut i den löpande verksamheten. Till sin hjälp har man ett team av två controllers, en i Stockholm och en i Norge. I tjänsten ingår alla förekommande finansiella frågor kring försäljning, rabatter, kostnadsuppföljning och nyckeltalsberäkningar mm. Man kommer ha nära samarbete med cheferna för de olika säljområdena, nordiska marknadsavdelningar samt med market controlling kollegorna inom Europa samt kollegor som arbetar med controlling inom andra avdelningar varumärkesuppföljning globalt och Fabriks/Supply Chain controlling.

För att vara kvalificerad ser vi att du har:

 • Akademisk examen från ekonomi inriktning finans/redovisning/controlling
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster gärna inom FMCG (fast moving consumer goods)
 • God ledarskapserfarenhet
 • Talar och skriver engelska obehindrat.
 • Erfarenhet från arbete inom multinationellt företag är meriterande
 • Arbetserfarenhet från SAP & SAP BI är stark meriterande

  Din profil:

  Som person är du affärs- och resultatdriven med en god förståelse för affärer. Du är nyfiken,lösningsorienterad och flexibel. Det är viktigt att du trivs med att arbeta såväl strategiskt som mer detaljorienterat samt att du har en god analytisk förmåga. För att trivas bra i vår organisation är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare som trivs i samarbete med andra, att du är en god kommunikatör och har lätt att vinna förtroende.

  Så söker du tjänsten:

  I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet och rollen ska tillsättas omgående så skicka din ansökan redan idag, tack.

  Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson på 08-555 15 724 på Academic Search International, som ansvarar för denna process.

  ansök tjänsten