close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Controller

För kunds räkning söker vi en controller för en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter! Företaget är en världsledande forskningsinstitution inom ett europeiskt offentligt område. Organisationen består av ca. 950 medarbetare med varierande bakgrunder så som civilekonomer, fysiker, kemister, matematiker, jurister, ekonomer och IT-tekniker. Din placering blir på den administrativa avdelningen i Kista.

Controller

Profil

Vi söker Dig som är utbildad civilekonom helst med inriktning mot redovisning/finansiering. Du har flera års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självständig och initiativrik, har god social förmåga och är serviceinriktad. Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet och det är viktigt att du har en god analytisk förmåga. Du besitter en pedagogisk förmåga med vana att uttrycka dig i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Goda datorkunskaper i MS Office-paketet är en självklarhet liksom erfarenhet av ekonomiadministrativa system.

Arbetsuppgifter

I controllerfunktionen hos kunden ingår det att arbeta med årsredovisningar och delårsrapporter, sammanställning och analys av avdelningarnas ekonomiska uppföljning, prognoser och avrapportering av myndighetens ekonomiska ställning.

Vi arbetar också med och sammanhåller budgetarbetet och budgetunderlag. Man utfärdar riktlinjer och regler inom det ekonomiadministrativa området och utarbetar verktyg och mallar för budgetering och uppföljning.

Till ansvarsområdet hör också prissättningsfrågor. Som ekonom vid hos kunden ingår du i den administrativa avdelningen för Forskningsstöd.

Övrigt

För uppdrag hos denna kund krävs svenskt medborgarskap. Inför uppdragsstart utförs en registerkontroll.

Kunden strävar efter mångfald där medarbetarnas bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten.

Start: December

Tjänst: 6 månaders visstidsanställning och därefter har företaget som målsättning att tjänsten ska övergå i en fast anställning hos företaget
Plats: Kista

Så söker du tjänsten:

I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet och rollen ska tillsättas omgående så skicka din ansökan redan idag, tack.

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson på 08-555 15 724 på Academic Search International, som ansvarar för denna process.

ansök tjänsten