close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

Concept Manager

Concept Manager till marknadsledande livsmedelföretag

Vill du vara en del i att driva och utvecklingen genom innovationer och utveckling av en kategori hos ett marknadsledande livsmedelföretag?

I denna roll får du vara en del av ett högpresterande team som tillsammans skapar underlag för tillväxt och utveckling av företagets kategorier. Detta är din chans att bli Concept Manager på ett marknadsledande företags innovations och utvecklingsavdelning som ansvarar för att utveckla nya produkter och koncept för den svenska marknaden.

Från kundens huvudkontor i centrala Stockholm, kommer du att ansvara för att driva kundens höga tillväxtambitioner och ytterligare stärka dess position på huvudmarknaderna. Med dina kunskaper i marknadens och konsumentens behov, är du en central del i att arbetet med att skapa en långsiktig innovationsstrategi för ditt produktområde. Du kommer i denna roll att vara en viktig del i arbetet med att planlägga och genomföra skeendet från idé till realiserande av konceptutvecklingen. Du kommer även att ansvara för att översätta de strategiska beslut i innovativa lösningar till nya koncept och förpackningar i nära samarbete med Category Managers och Brand Managers.

Som Concept Manager bär du ansvar för dina projekt genom innovationsprocessen och driver konceptutvecklingen genom hela processen. Du ser till att varje idé testas grundligt, och du utvärderar resultaten och skapar grogrunden för den faktiska produktutvecklingen.

Din profil

 • Du har dokumenterad och gedigen erfarenhet inom internationell marknadsföring/innovation, företrädesvis från FMCG branschen.
 • Du har relevant utbildning från högskola, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Du har en bakgrund som har gett dig fördjupad konsument-och marknadskunskap som du kan översätta till specifika värdeskapande idéer.
 • Erfarenheter av att ha arbetat med AC Nielssen.
 • Du talar och skriver engelska obehindrat.

  Du är en karismatisk person med utmärkt kommunikationsförmåga. Du trivs med att bygga och vårda relationer och skapa engagemang för dina idéer och projekt på alla nivåer i organisationen. Du är en ansvarstagande person med hög kvalitetskänsla som trivs med att driva många parallella projekt.

  Övrigt:

  Rollen är inom ramen för Academic Search Internationals konsultverksamhet och är en interimsroll som kommer att löpa i ca ett år.

  Ansökan och kontakt:

  I det här uppdraget samarbetar Företaget med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Vi arbetar fortlöpande med urvalet så skicka din ansökan redan idag, tack.

  Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Andreaz Karlsson på 08-555 15 724 på Academic Search International, som ansvarar för denna process.

  ansök tjänsten