close
Logo

8 Jan 2018

För kunds räkning

CFO

Vi söker nu en CFO till internationell aktör med placering i centrala Stockholm

Om tjänsten:

Vi söker nu en driven och idérik CFO för ett interimsuppdrag till ett företag i centrala Stockholm. Företaget är en av de större aktörerna inom snabbrörliga konsumentvaror och kan räkna sig till en av nordens största koncerner inom livsmedel och energi. Uppdragets längd kommer att sträcka sig från januari till och med maj.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du 5-10 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom finansiell rapportering med fokus på kassaflöden, prognostisering och kvalificerad ekonomistyrning. Du ska ha en gedigen vana av budgetfrågor och flera års erfarenhet av finansiellt arbete i en internationell miljö.

Du ska också utifrån din förståelse samt med hjälp av bokslut och månadsresultat kunna identifiera problem och effektivisera organisationen i ekonomiska tal och dra detta inför styrelse och i förhandlingar. Som person är du affärsinriktad, analytisk och mycket kommunikativ. Du har ett flexibelt och socialt förhållningssätt till problem och andra i din omgivning.

Som person är du driven och analytisk och identifierar förbättringsområden som du även föreslår lösningar på. Du har en trygg personlighet som vinner inflytande, men du är även en god rådgivare med ett modernt tänkande som kan hjälpa företaget att göra nya framsteg.

Ansvarsområden:

 • Ansvar för att leda och bygga vidare en avdelning med funktioner för ekonomi, koncernredovisning och business controlling.
 • Ansvar för kontakterna med koncernen rörande finansiella frågor.
 • Ansvar för att leda en avdelning för ekonomi, koncernredovisning och business controlling. Du ansvarar också för kontakten med koncernen gällande ekonomifrågor.
 • Ägare av affärsområdets ekonomiska modell.
 • Styra och planera de ekonomiska processerna avseende tidplaner, bokslut, månadsrapport, budgetprocess, investeringar och prognoser.
 • Ytterst sammanställa och kvalitetssäkra affärsområdets månadskommentarer.
 • Ansvar för att den legala strukturen är på plats och används på ett ekonomiskt riktigt sätt samt att skapa rätt finansiell struktur i bolaget.
 • Löpande granska företagets prestation och kostnadsstruktur och aktivt verka för en effektiv uppföljning
 • Ansvarar ytterst för riskpolicy och att den följs upp.

  Så söker du tjänsten

  Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson för detta interimsuppdrag är Andreaz Karlsson, 08 555 15 724. Vi med ett löpande urval och vill ha din ansökan redan idag.

  ansök tjänsten