close
Logo

18 Oct 2019

Intresseorganisationer | Stockholm | Försäljning | Rekrytering

Cancerfonden – Key Account Manager

Brinner du för försäljning och att skapa långsiktiga relationer med samarbetspartners? Har du tidigare arbetat med sponsringssamarbeten och/eller rättigheter? Vill du arbeta i ett team med den gemensamma visionen – att besegra cancer? Cancerfonden söker nu en Key Account Manager som ska vara starkt bidragande till Cancerfondens övergripande insamlingsmål.

Cancerfonden behöver nu stärka upp med en Key Account Manager som kommer att identifiera och bearbeta relevanta samarbetspartners som ska bidra till att Cancerfonden når sin vision – att besegra cancer. Målet är att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För att komma närmare visionen arbetar Cancerfonden med forskningsfinansiering, påverkansarbete och kunskapsspridning.

Hos Cancerfonden får du möjlighet att arbeta i ett engagerande och affärsdrivet team med träningsmöjligheter på arbetstid, möjlighet till promenadmöten, förmånliga friskvårdserbjudanden och kunskapshöjande aktiviteter inom kost och hälsa. Cancerfonden värderar en balans mellan arbete och fritid och tillämpar målstyrd arbetstid.

Om rollen

I rollen som Key Account Manager så kommer ditt övergripande arbete vara att identifiera och aktivt bearbeta relevanta och potentiella nya samarbetspartners inom näringslivet i syfte att skapa sponsringssamarbeten som bidrar med insamling och kunskapsspridning samt skapar mervärden för båda parter. Du kommer att arbeta både strategiskt och taktiskt i denna roll och du har stora möjligheter att påverka inom organisationen.

I rollen ingår i huvudsak följande arbetsuppgifter:

  • Utveckla affärer, och vara en stark kraft i Cancerfondens tillväxtresa
  • Prospektering: identifiera potentiella företagssamarbeten, baserat på en prioriteringslista, exekvera och ta ansvar för att uppsatta insamlingsmål uppnås
  • Säkerställa befintliga affärer och ta ansvar för utvecklande av kundrelationer
  • Kreativt, innovativt och affärsmässigt utveckla, skräddarsy och paketera nya former av företagssamarbeten
  • Skapa långsiktiga relationer med nuvarande och framtida partners
  • Du har ett ansvar att målsätta projektplaner, budget och uppföljning
  • Du har resultatansvar för din kundportfölj med företag och bidrar därmed till Cancerfondens övergripande insamlingsmål

I samtliga roller på Cancerfonden ingår det att delta i att ta fram enhetens mål och prioriteringar i linje med verksamhetsplanen, målen skall efterlevas i den dagliga verksamheten, regelbundet följas upp och årligen slutevalueras. Vid behov, utvärdera och agera om målen, planeringen, processerna behöver ändras och revideras. Du kommer också att utbilda nya medarbetare i att komma in i Cancerfondens organisation och arbetssätt samt ta ansvar för din professionella utveckling.

Du rapporterar till i denna roll till Chef Insamling & Engagemang. Tjänsten är en tillsvidareanställning (100 %) efter 6 månaders provanställning och med placering på Cancerfondens huvudkontor i Stockholm. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Erfarenhet och utbildning

Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation/försäljning eller motsvarande. För att vara framgångsrik i denna roll, så har du erfarenhet av att arbeta med sponsringssamarbeten och/eller rättigheter. Du har i tidigare roller arbetat med B2B-försäljning och företagssamarbeten och har flerårig erfarenhet av att bygga goda kundrelationer och långsiktiga samarbeten som resulterat i konkreta och betydande affärer/samarbeten. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska arbetar obehindrat i Office 365.

Den vi söker

Som person är du en driven, förtroendeingivande och trygg person. Du är affärsorienterad, idérik, ser möjligheter och har en god samarbetsförmåga. Du är passionerad för försäljning och att utveckla nya samarbeten och relationer. Vidare ser vi att du har en stark förmåga att sätta dig in i partners behov och förstår hur man kan dra nytta av varandra. Du är engagerad, strukturerad och ansvarsfull och efterlever Cancerfondens kulturvision.

För att skicka din ansökan

Cancerfonden samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Annicka Roos på 0736-50 31 54 eller annicka.roos@academicsearch.se eller Senior Konsult Isabel Bångstad på 0735-09 30 29 eller isabel.bangstad@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Om Cancerfonden

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Målet är att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. För att komma närmare visionen arbetar Cancerfonden med forskningsfinansiering, påverkansarbete och kunskapsspridning. Sedan Cancerfonden grundades 1951 har de delat ut närmare 11 miljarder kronor till svensk cancerforskning. På kontoret i centrala Stockholm arbetar ett 70-tal medarbetare. På Cancerfonden visar vi respekt och förtroende för varandra. Vi är engagerade, nytänkande och tar tillsammans ansvar för att snabbare nå vår vision – att besegra cancer. Cancerfonden är en rökfri arbetsplats. Läs mer på www.cancerfonden.se

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

Sökord: Key Account Manager, KAM, säljare, rättigheter, sponsringssamarbeten, försäljning

*M

Isabel Bångstad - isabel.bangstad@academicsearch.se

Apply now