close
Logo

8 Jan 2018

Ecolean

Business Controller

Ecolean develops and manufactures packaging systems for the dairy and liquid food industry. Our modern lightweight packaging is consumer convenience and environmental concern in one. Ecolean is an international company with its head-quarters in Sweden. Founded in 1996 Ecolean has commercial activities in 30 countries, China and Russia being the largest markets. Ecolean has 260 employees.
For more information, please visit: www.ecolean.com

Ecolean fortsätter sin expansion och ska nu rekrytera en junior Business Controller till ekonomiavdelningen i Helsingborg. Du erbjuds en fantastisk möjlighet att få växa tillsammans med ett spännande, expansivt och internationellt företag. Du rapporterar till bolagets Finansdirektör.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst i att

 • Arbeta med samt utveckla Ecoleans Management Information Systems (MIS)
 • Delta i budget och prognosarbete
 • Lönsamhets- och kostnadsanalyser
 • Diverse ad hoc analyser
 • Agera som affärspartner mot verksamheten

  Profil
  Vi tror att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som controller. Du är civilekonom och har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Goda kunskaper i Officepaketet med tonvikt på Excel är ett krav. Du har erfarenhet från något affärssystem. Har du arbetat med ExOpen är det en fördel.

  Som person behöver du vara drivande och ha god analytisk förmåga samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du är en självständig person med positiv attityd.
  För att lyckas med arbetet bör du vara tekniskt intresserad och ha en stor portion nyfikenhet och vilja. Du är en orädd person och ser det som en förmån att få arbeta i en ständigt föränderlig och utmanande miljö.

  Välkommen med din ansökan!
  Ecolean samarbetar med Academic Search International. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Academic Search International, Catarina Svensson på tel. 0721-83 80 20.

  Ettt första urval har gjorts och intervjuer pågår.

  ansök tjänsten