close
Logo

8 Jan 2018

Pågen

Brand Manager

Vad erbjuder vi dig?
Tjänsten som Brand Manager innebär ansvar för ett specifikt varumärke i Pågens portfölj. Du ansvarar för produkterna från idé till lansering. Du ingår i ett team med Brand Managers som arbetar för att Pågens totala marknadsposition stärks. Som Brand Manager är det viktigt att känna ett helhetsansvar för sina produkter, vilket bland annat innebär:

– Lönsamhet och tillväxt
– Ansvara från idé till marknad inom ditt produktsegment
– Projektleda produktutvecklings- och marknadsprojekt
– Planera, driva och följa upp kampanjer och nylanseringar
– Medverka i utvecklingen av marknadskommunikationsmaterial
– Prissättning
– Prognos och analys

Som Brand Manager rapporterar du till marknadschefen. Tjänsten är placerad i Malmö.

Vem är du?
Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet från en liknande position inom FMCG och är utbildad civilekonom eller motsvarande. För att lyckas i rollen som Brand Manager bör du ha ett stort intresse för att utveckla och stärka vår marknadsposition.

Som person är du affärsmässig, handlingskraftig och prestigelös. Du arbetar självständigt, men är samtidigt en lagspelare med förmågan att se helheten och samarbeta i grupp. Du har en stark drivkraft och kan hantera många intressenter och projekt samtidigt.

Du har lätt för att fatta beslut och är mål- och resultatinriktad. Du arbetar strukturerat, har analytisk förmåga och goda kommunikationsegenskaper.

Sök tjänsten
I denna rekrytering samarbetar Pågen med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Sjöström på telefon 040-615 16 36. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående, dock senast 25 april 2013.

Mer om Pågen hittar du på www.pagen.se

ansök tjänsten