close
Logo

8 Jan 2018

Kraft Foods

Brand Manager Gevalia

Kraft Foods bygger ett kraftfullt, globalt företag med fokus på snacking, och med en oslagbar portfölj av varumärken, som människor älskar. Med en årlig omsättning på cirka 49 miljarder dollar är vi världens näst största livsmedelsföretag, och vi gör produkter som miljarder konsumenter kan njuta av i cirka 170 länder. I Norden är vi ledande inom choklad, kaffe, färskost och chokladdryck. I vår produktportfölj har vi välkända varumärken som Marabou, Daim, Aladdin, Gevalia, V6, Stimorol, Philadelphia, O’boy, Oreo, Tassimo och TUC. Kraft Foods (www.kraftfoodscompany.com, NYSE: KFT) är medlem av Dow Jones Industrial Average, Standards & Poor’s 500, Dow Jones Sustainability Index och Ethibel Sustainability Index. Kraft Foods i Norden har cirka 1700 anställda. I Sverige finns vi i Upplands Väsby, Gävle och Malmö. Läs mer på vår webbplats www.kraftfoodsnordic.com Kraft Foods, Smedbyv. 8, 194 86 Upplands Väsby, Tfn: +46 8 627 10 00. Fax +46 8 98 61 00.

Kraft Foods söker
Brand Manager till Gevalia

I Sverige är Gevalia det marknadsledande kaffet som skänker njutning – i eget sällskap eller när du får oväntat besök. Våra konsumenter älskar kaffet vi tillverkar, eftersom det smakar så bra. Men det är mer än så. De älskar allt som har att göra med vårt kaffe. Hur det ser ut, hur vi pratar om det, vad det står för. Med andra ord älskar de varumärket.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Brand Manager är det din uppgift att sätta Gevalia på hyllor och skärmar runt om i landet. Och vara med och lansera ett antal nyheter också. Du kommer ha det affärsmässiga ansvaret för ett segment inom Gevalia på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att du ansvarar för lönsamheten och kommer ta fram samt implementera marknadsplanen.

Du har ett helhetsansvar i allt från analys av marknaden och konkurrenter till produktutveckling, design, prissättning och lansering. För att lyckas med detta krävs att du har ett gott affärssinne och en förståelse för vad som driver segmentet framåt. Det krävs även ett nära samarbete med våra design-, Pr-, kommunikations- och mediabyråer och med dina kollegor på andra avdelningar hos oss som t ex sälj, ekonomi/finans och produktutveckling. Vi kan erbjuda dig ett av de roligaste och mest utvecklande jobben inom Brand Management!

Din profil

För att bli en del av vårt team vill vi att du:

 • Är civilekonom med ett starkt affärssinne
 • Har arbetat i liknande roll i ca 3 år inom FMCG
 • Har utmärkta kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • Är analytisk och van att hantera komplexa processer
 • Är en driftig projektledare med mycket god samarbetsförmåga
 • Om tjänsten

  Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Upplands Väsby och tillträde sker så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidare anställning.

  Ansökan och kontakt

  Kraft Foods samarbetar med Acedemic Search i denna rekrytering. Har du några frågor kring processen kontakta gärna Claudia Sovré, 08-555 15 715. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 februari. Du ansöker genom länken nedan.

  ansök tjänsten