close
Logo

8 Jan 2018

Midsona Sverige AB

Biträdande produktchef

Midsona är en av de ledande aktörerna i Norden inom kost, hälsa och egenvård. Vår produktportfölj utgörs av en kombination av starka egna varumärken och internationella varumärken som ger våra kunder det bästa sortimentet tillsammans med ett unikt marknadskunnande. Midsona har ett antal välkända varumärken som Friggs, Naturdiet, MaxMedica, Renässans och MyggA. Vi säljer även ett antal högkvalitativa varumärken från uppdragsgivare, t ex Blutsaft, Glucosanol och Esberitox. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, apotek och hälsobutiker. Läs gärna mer på www.midsona.se och www.midsona.com.

Midsona Sverige AB söker
Biträdande Produktchef Friggs

Har du ett genuint intresse för hälsa? Vill du driva varumärkesarbete mot konsumentmarknaden? Midsona söker nu en biträdande produktchef som ska arbeta med vårt sortiment inom Friggs. Hos Midsona erbjuds du möjlighet att arbeta marknadsfokuserat tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet av att arbeta med starka varumärken.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I din roll kommer du att arbeta tillsammans med produktchefen för Friggs för att utveckla och stärka varumärket samt skapa tillväxt och lönsamhet. Du kommer i första hand att arbeta med den svenska dagligvaruhandeln. I samråd med produktchefen kommer du huvudsakligen att:

– analysera och sammanställa intern och extern information kring varumärket, kategorierna och marknaden
– underhålla och utveckla Friggs med hänsyn till i första hand sortiment, marknadsföring och design
– delta i kategoriprojekt och andra projekt
– hålla digitala kanaler aktuella och uppdaterade.

I din roll har du nära samarbete med olika avdelningar inom bolaget. Du har dessutom externa kontakter med säljbolag, byråer och grafiska designers. Du rapporterar till produktchefen. Tjänsten är placerad i moderna lokaler i Malmö.

Kvalifikationer
Du får gärna vara nyutexaminerad. Erfarenhet från FMCG och dagligvaruhandeln är ett plus. Du har en akademisk examen från universitet eller högskola inom ekonomi, gärna med inriktning mot marknadsföring. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är van att arbeta med Office-paketet.

Personlighet
Det är en stor fördel om du har ett intresse för hälsa. Då kan du lättare sätta dig in i produkterna och skapa förståelse för hur konsumenten tänker. Du är analytisk, drivande, initiativrik och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och självgående. Du tycker om att ta egna initiativ och fatta beslut själv.

Så söker du tjänsten
Midsona samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar ett personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult på Academic Search International, Carolina Silvandersson, 073-650 31 47 eller Lotten Pettersson, 0708-36 35 48. Intervjuer pågår men vi tar fortsatt emot ansökningar löpande.

ansök tjänsten