close
Logo

8 Jan 2018

Stabenfeldt AB

Art Director

Stabenfeldt utvecklar och marknadsför underhållningsprodukter för barn. För närvarande driver Stabenfeldt bokklubbar i 9 länder och har sitt huvudkontor i Stavanger, Norge.

Stabenfeldt ingår i IMP-koncernen, som omsätter cirka 200 miljoner EUR kronor och har ca 450 anställda i 25 länder. IMP attraherar 3,5 millioner nya kunder varje år. Huvudkontoret för koncernen finns i Malmö. Cydonia-koncernen är närstående till IMP-gruppen, och består av ett antal framgångsrika, namnkända företag såsom Nationalencyklopedin, Bra Böcker, Fleur de Santé, Fyrklövern och Postpac. Cydonia-koncernen omsätter drygt 500 miljoner SEK och har ca 200 anställda. Läs gärna mer om IMP och dess produkter på www.imponline.se och om Stabenfeldt på www.stabenfeldt.com, eller på klubbarnas hemsidor www.pennygirl.se, www.girlit.se och www.boing.no.

Art Director

Vill du vara en del av ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas? Är du vass på tryckt material och har passion för tidningar? Då kan du vara rätt person för denna nyinrättade tjänst som AD på Stabenfeldt.

Som AD kommer du att ansvara för sammanhållning och utveckling av den visuella plattformen för tidningen Pennygirl i såväl tryck som på webben. Vidare arbetar du med kampanj-trycksaker och marknadskoncept (DM, bilagor, annonser, banners, etc). Pennygirl publicerar även böcker och medlemsprylar där du ansvarar för covers och emballage. Till din hjälp har du en assistent som du också har personalansvar för.

Tjänsten är på heltid där du rapporterar till Business Area Director. Placeringsort är Malmö.

För att lyckas i rollen som AD har du flerårig erfarenhet, gärna från tidnidningsbranschen eller med annat tryckt material. Du kan också ha arbetat med liknande uppgifter på reklambyrå eller en större marknadsavdelning. Vårt koncernspråk är engelska varför du talar och skriver obehindrat.

Din bakgrund och din personlighet

Vi söker dig som har relevant bakgrund, gärna högskola, och som brinner för kommunikation med barn/ungdom. Är du intresserad av hästar är det toppen. Det är ett krav att du har goda kunskaper i InDesign och Photoshop.

Du är en drivande, självständig och metodisk person som har viljan och förmågan att initiera, genomföra, följa upp, förbättra och samarbeta.

Så söker du tjänsten

Stabenfeldt samarbetar med Academic Search International och du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Marcus Enochsson eller Måns Persson 040-615 16 00 på Academic Search International, som ansvarar för denna rekrytering. Vi arbetar för närvarande med intervjuer men du kan fortfarande söka tjänsten.

Our horse book club is all about love and passion for horses and the joy of reading. Horse crazy girls are delighted about the mix of educating and entertaining horsy books and gifts they get in their monthly club parcels. Fact books, fiction books, audio books, dvd-films, pc-games, gadgets, posters, PennyGirl magazine  its all about horses, riding and pony care. The first horse book club was founded in 1982 and is today available in the following markets;

ansök tjänsten