close
Logo

18 Aug 2019

Konsumentvaror | Stockholms län | Försäljning | Rekrytering

Another Snus Factory – Försäljningschef Sverige

Försäljningschef/Sverige

Another Snus Factory är ett nystartat bolag som vill utmana. Utmana etablerade sanningar, utmana hur organisationer skapas och drivs samt utmana alla som är del av organisationen. De är ett bolag som präglas av entusiastisk nyfikenhet och ödmjuk vinnarinstinkt med ambitionen att vända upp och ned på allt.

Another Snus Factory söker nu en Försäljningschef som kommer att vara ansvarig för att bygga upp säljorganisationen och hantera relationen med centrala parter inom svensk handel. Du tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och du drivs av att skapa något nytt. Du har sedan tidigare lång erfarenhet av både bransch och svensk handel och vill nu utmana dig själv med ditt nästa steg i din utveckling.

Du förväntas vara en strategisk pragmatiker full av idéer och vilja att realisera dem. Vi ser framför oss att du är en vital kraft i bolagets ledningsgrupp som inte begränsas av din expertis. Du kan förvänta dig en platt struktur med snabba beslut där du kommer vara med och påverka företagets struktur och utveckling. Som person trivs du i en kultur som är förenad med en busig inställning och en kravbild som kräver att du utvecklas och tänjer din förmåga.

Another Snus Factory sitter i ett kontor med attityd i centrala Stockholm. Var du väljer att ha din bas är upp till dig.

För att skicka din ansökan

Another Snus Factory samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Senior Konsult Jesper Boudin på jesper.boudin@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan! Notera att då det är semestidertider så kan återkopplingen ta längre tid än normalt, men vi återkopplar till dig så snart vi har möjlighet.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

Jesper Boudin - jesper.boudin@academicsearch.se

Apply now