close
Logo

27 May 2020

Rekrytering/HR/Bemanning | Stockholm | Rekrytering

Almia – Konsultchef

Vill du vara med och starta upp ett nytt affärsområde? Almia söker dig som är driven och lösningsorienterad med god affärsförståelse som är redo för nästa utmaning!

Almia är verksamma inom uthyrning och rekrytering av sjuksköterskor och arbetar både mot den privata och offentliga sektorn på rikstäckande nivå. De ska etablera ett nytt affärsområde, uthyrning av doktorer/läkare och söker dig som vill anta denna utmaning och möjlighet.

I rollen som konsultchef kommer du ha ansvar för att driva etableringen av affärsområdet doktorer/läkare, vilket innefattar både det strategiska och operativa arbetet. Du kommer att ansvara för att utveckla deras befintliga kunder och partners samt etablera nya. Vidare kommer du ansvara för att bygga upp nätverket av doktorer/läkare samt att förvalta det med en långsiktig ambition. Du måste trivas med hela ledet från A till Ö.

Vi söker dig

  • Som gärna har erfarenhet av att branschen, uthyrning av doktorer/läkare, som är van att göra affärer med både den offentliga och privata sektorn och kan visa på dokumenterade, goda resultat.

  • Vi ser att du är en utåtriktad och pålitlig person som förstår vikten av goda och långsiktiga relationer, både med kund och konsult. Du har ett gott rykte och gediget nätverk. För Almia är det viktigt att arbetet de utför är av hög kvalité och mycket hjärta.

  • Mycket god kunskap rekryteringsprocesser och kvalitetsledning.

  • Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, orädd och prestigelös då det kommer vara centralt för att affärsområdet ska kunna etableras på bästa sätt.

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Så söker du tjänsten

Denna rekrytering sker i samarbete med Academic Search International. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar ett personligt brev samt ditt CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilia Bergström, 0732 – 55 55 49.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

M*

Emilia Bergström - emilia.bergstrom@academicsearch.se

Apply now