close
Logo

16 Feb 2020

Juridik/Advokatverksamhet | Stockholm | HR | Rekrytering

AG Advokat – HR-chef

AG Advokat – HR-chef

AG Advokat söker nu en erfaren och driven HR-chef som vill vara med och utveckla byrån framåt. Är du en trygg HR-profil med personlig mognad som uppskattar att arbeta med strategier lika mycket som att implementera nya arbetssätt och rutiner?

AG Advokat är en av Sveriges ledande byråer inom entreprenad- och fastighetsrätt där medarbetarna besitter specialkompetens inom dessa affärsområden tillsammans med lång erfarenhet av komplicerade byggprojekt, leveransavtal och tvister. AG Advokat månar om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning. Byrån sitter i ljusa, moderna lokaler i NK-huset mitt i centrala Stockholm.

Om rollen

Som HR-chef har du en central roll med nära samarbete med både medarbetare och chefer. Du ansvarar för alla delar av HR-området inom byrån både på övergripande, strategisk och operativ nivå. Genom ditt intresse för affären, bidrar du på bred front med alla aspekter av HR frågor, förändringsledning och organisationsutveckling.

Rollen inbegriper tyngdpunkt på

 • Ansvara för att utveckla, förankra och genomföra AG Advokats HR-strategier
 • Tillse och vidareutveckla HR-processer
 • Systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Stötta och utmana i ledarskapet
 • Fortsätta arbetet med implementering av vision och värdegrund
 • Utveckling av prestations-och utvecklingsprocesser
 • Implementering av systemstöd för HR-processer

Du rapporterar till COO, har personalansvar för byråns HR-assistent och ingår i den administrativa ledningsgruppen. I rollen ingår också rapportering och föredragande till övrig ledning/styrelse.

Erfarenhet och utbildning

 • Du har en universitetsutbildning som personalvetare eller liknande
 • Du har minst 7 års erfarenhet av att arbeta operativt och strategiskt inom HR
 • Du har erfarenhet av att arbeta i minst en partnerstyrd organisation
 • Du har vana av att leda och driva förändringsprojekt
 • Du talar och skriver flytande svenska och engelska

Den vi söker

Som person är du förtroendeingivande, handlingskraftig och har förmågan att framgångsrikt bemöta samt hantera olika situationer. Vidare ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av framgångsrika förändringar såsom implementeringar av arbetssätt, ledarskapsutveckling och HR-processer. Du är social, trivs med att samarbeta och bygga relationer.

För att skicka din ansökan

AG Advokat samarbetar i denna rekrytering med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Researcher Emilia Bergström på 0732 55 55 49 eller emilia.bergstrom@academicsearch.se eller Senior Konsult Helene Björk på 0704 42 60 65 eller helene.bjork@academicsearch.se

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande dock senast den 31/1, 2020. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

*M

Emilia Bergström - emilia.bergstrom@academicsearch.se

Apply now