close
Logo

8 Jan 2018

IKANO bank SE

Affärsutvecklare inom Banktjänster

IKANO Bank SE erbjuder säljstödjande finansiering till återförsäljare och leverantörer inom detaljhandeln. Vi erbjuder även enklare bankprodukter direkt till privatpersoner. IKANO Bank SE är ett Nordiskt bolag med ca 400 medarbetare bestående av verksamhet i Sverige – Stockholm, Älmhult, Lund – Norge, Danmark och Finland. IKANO Bank SE, ingår i Business Area Finance (med närmare 900 medarbetare) som utöver Norden bedriver verksamhet i ytterligare 5 europeiska länder. Verksamheten ingår i IKANO Group med huvudkontor i Luxemburg. För mer information besök

www.ikanobank.se.

IKANO Bank söker Affärsutvecklare inom Banktjänster

Med affärsutveckling menar vi; utveckling av nya koncept, produkter eller tjänster som på ett avgörande sätt förbättrar IKANO Banks erbjudande i marknaden. Målet med affärsutveckling är att skapa långsiktiga förutsättningar för tillväxt av resultat och lönsamhet, volymer och kunder och kvalitet och kundnöjdhet så att vi över tiden med marginal slår våra konkurrenter i valda marknadssegment och nischer.

Affärsutveckling inom Banktjänster handlar om att utveckla det direkta bankerbjudandet med vardagstjänster för privatmarknaden (Lån, sparande, kort) till en bred målgrupp, dvs. där vi går ut direkt till marknaden under namnet IKANO Bank. Ansvaret omfattar också vår kommunikation, våra kanaler (internet, telefon, mobiler, personliga möten, samarbeten etc.) och kan både röra en helhet som delar beroende på aktuella prioriteringar och behov.

För att göra ett bra jobb som affärsutvecklare krävs ett strategiskt och holistiskt förhållningssätt, brinnande intresse och mycket god förståelse för hur bankbranschen fungerar från ax till limpa, affärsmässighet, drivkraft och mod att slåss för och genomföra sina idéer.

Tjänsten är placerad i Lund.

Arbetsuppgifter

 • Följer utvecklingen inom sitt utvecklingsområde, teknik, produkter, kundbeteenden, konkurrenter etc.
 • Skapar affärsidéer inom ramen för IKANO Banks strategier och inom det egna utvecklingsområdet, konceptualiserar dessa och driver idéerna fram till genomförda.
 • Driver utvecklingsprojekt och är delaktig i implementering av idéer som ska genomföras.
 • Deltar i IKANO Banks gemensamma utvecklingsprojekt.
 • Rapporterar till Country Manager.
 • Ingår i gruppen Direct Sales.
 • Formell kompetens

 • Akademisk utbildning civil/nationalekonomi med inriktning på marknadsföring/management.
 • Minst 5 års erfarenhet från liknande arbete inom bank/finans. Dokumenterade genomförda projekt.
 • Behärska engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Bakgrund

  För att lyckas som Affärsutvecklare Banktjänster på IKANO Bank är det en fördel om du har ett intresse av bank- och finansbranschen samt har erfarenhet av resultatansvar från detaljhandeln. Du har en stor social förmåga och kan föra dig i olika sammanhang externt och internt. Vi tror dessutom att du är omvärldsorienterad samt är nyfiken och orädd.

  Ansökan

  I denna rekrytering samarbetar IKANO Bank med Academic Search International. För frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Erik Sjöström 040-615 16 36. Vänligen ansök senast 25 februari 2011 med meritförtäckning samt personligt brev. Urval sker fortlöpande.

  ansök tjänsten