close
Logo

8 Jan 2018

Cygrids Group AB

Account Manager Computing Services

Cygrids erbjuder helhetslösningar för drift och underhåll av servrar, system, applikationer och tillhörande komponenter. Vi har väl utbyggda tjänster inom Computing Services, Infrastruktur och Konsultation. Läs gärna mer på www.cygrids.com.

Vi söker en driven och affärsorienterad säljare med intresse för teknik

Som Account Manager ingår du i Cygrids försäljningsteam för Computing Services (CS) och arbetar med försäljning av Cygrids produkt- och tjänsteportfölj inom CS till både befintliga kunder och prospekts. Du ska också övergripande kunna presentera och förvalta affärsmöjligheter för våra övriga produkter och tjänster med stöd från organisationen.

Ansvarsområden
Du kommer att driva försäljning inom Computing Services vilket omfattar allt från att arbeta med offerter, skapa avtal, agera beställare i kundprojekt till att följa upp genomförda affärer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Aktivt bearbeta kunder och prospekts genom olika aktiviteter
  • Leda och delta i verksamhetsanalyser, förstudier och kundprojekt
  • Följa upp och utveckla kunder
  • Delta i arbetet med att ta fram, utveckla och förädla utbudet inom CS
  • Arbeta med och följa upp mål och budget samt rapportera till ledningen.

Som stöd i ditt arbete har du nära samarbete med produktion, projektkontor och ekonomi samt säljsupport från närmaste chef. Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till VD.

Vi erbjuder
På Cygrids erbjuds du möjlighet att utvecklas i en informell miljö med erfarna och kompetenta medarbetare. Vi satsar på kvalitet och att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi arbetar i en bransch där förändring är en naturlig del av vardagen och där det finns möjlighet för personlig utveckling.

Kvalifikationer
Du har troligtvis några års arbetslivserfarenhet och drivs av att arbeta målinriktat, långsiktigt och har en vilja att utveckla kundens affär. Du kommer att arbeta med komplex tjänsteförsäljning till personer i ledande befattning och måste känna dig bekväm med detta. Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Du har goda kunskaper i Office och kan grunderna för IT-infrastruktur. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personlighet
Din personlighet kännetecknas av affärsmannaskap och initiativtagande. Du kan fatta beslut och övertyga andra. Samtidigt är det viktigt att du har en social förmåga och är en lagspelare som kan samarbeta. Du är analytisk, lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse.

Så söker du tjänsten
Cygrids samarbetar med Academic Search International. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan där du bifogar ett personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig på Academic Search International, Maria Toft, 040-615 16 35 eller Lotten Pettersson, 040-615 16 13. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att ansöka snarast.

ansök tjänsten