close
Logo

18 Aug 2019

Rekrytering/HR | Malmö | Övrigt | Rekrytering

Academic Search International – Seniorkonsult

Nu förstärker vi vårt team med ytterligare en Seniorkonsult till vårt team i Malmö.

Är du en resultatinriktad person med stort hjärta och näsa för affärer? Då ska du söka tjänsten som Seniorkonsult hos oss på Academic Search och ta chansen att bli en del av vårt fantastiska team.

Om tjänsten

Här erbjuds du möjligheten att få samarbeta med spännande företag med starka varumärken och du kommer få chansen att utmana marknadens bästa talanger att ta sig an nya utvecklande roller. Till vårt kontor med utsikt över Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö söker vi nu dig som vill utveckla framgångsrika affärer och har stor känsla för kvalitet.

Som Seniorkonsult får du dagligen möjlighet att påverka såväl företags som individers framtid och fortsatta utveckling. Att du trivs i en säljande och konsultativ roll är avgörande. Utifrån våra uppdragsgivares behov och med hjälp av olika verktyg arbetar du med att hitta nya nyckelpersoner till deras verksamhet. Det kan handla både om traditionella rekryteringsuppdrag och om interima lösningar. I många av våra uppdrag arbetar vi två och två – för att vi tror att vi är starkare tillsammans. Givet din position så har du tidigare erfarenhet av att utveckla relationer och du trivs i mötet med människor. Idag arbetar du kanske i en liknande roll, eller så är du inom en annan bransch men känner att du är redo för ett nytt kliv i din karriär. Ett kliv mot nya möjligheter och utmaningar.

Vi är ett dynamiskt team med rötter i ett flertal olika branscher. Bakom vår nyfikenhet och vårt gemensamma intresse för affärer så är vi ett positivt gäng med nära till skratt. Det finns mycket personlighet och känsla i det vi säger och gör tillsammans.

Ansökan och information

Om detta låter lockande och du vill bli en del av vårt team för att ta dig an nya utmaningar, sök tjänsten som vår nästa Seniorkonsult. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Gustavsson på 0704-322875 eller emma.gustavsson@academicsearch.se.

Om Academic Search International

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

Följ oss på Linkedin – så tar du del av allt som händer hos oss! https://www.linkedin.com/company/academic-search-international2/

*M

Emma Gustavsson - emma.gustavsson@academicsearch.se

Apply now