close
Logo

16 Feb 2020

Rekrytering/HR/Bemanning | Malmö | HR | Rekrytering

Academic Search International – Researcher

Hej där!

Sara heter jag och jobbar som researcher hos Academic Search International. Vi söker just nu efter en vikarie under min kommande föräldraledighet. Vill du ha förmånen att vara en del av ett otroligt engagerat och inspirerande gäng och samtidigt få samarbeta med regionens mest etablerade kunder med starka varumärken? Klart du vill – jag ska berätta varför!

Det första som slår mig när jag tänker på mina kollegor är det engagemang och den kunskap som pulserar i våra lokaler. Det är otroligt inspirerande att få möjligheten att arbeta med meriterade kollegor med god branscherfarenhet som brinner för människor och rekrytering. Att genuint sträva efter att prestera med toppkvalitet och med ett målmedvetet engagemang. Tillsammans arbetar vi på ett av branschens mest välrenommerade bolag med snart 30 års erfarenhet i branschen!

Den familjära och entreprenöriella känslan är något som är högst närvarande i samtliga aktiviteter och beslut. Vi strävar alltid efter att ha roligt tillsammans, men samtidigt leverera personligt professionellt till våra kunder och kandidater.

Hur ser rollen ut?

Det finns många fantastiska delar med att vara researcher hos oss på Academic Search. I de flesta av våra spännande rekryteringsuppdrag är vi två personer som teamar upp, en seniorkonsult-kollega och jag. Tillsammans åker vi, under processens gång, ut på flertalet möten hos kund där vi gemensamt tar kravprofil, presenterar longlist och shortlist och ror rekryteringsprocessen i hamn. Mitt främsta fokus som researcher ligger på att kartlägga marknaden, identifiera potentiella kandidater, göra en aktiv search och ta den inledande kontakten med kvalitativa telefonintervjuer med kandidaterna.

Jag och mina researcher-kollegor har en viktig nyckelroll i arbetet med att matcha rätt kompetens till våra kunder och arbetar såväl uppdragsspecifikt som långsiktigt med att bygga talent-pipelines och expandera nätverket för att gynna utveckling online och offline.

Som researcher hos oss på Academic Search kommer du att vara en del av ett engagerat researcher-team på fem personer som arbetar med rekrytering i tätt samarbete med våra fantastiska Seniorkonsulter. Vill du läsa mer om mina kollegor, gör du det här: https://www.academicsearch.se/om-oss/

Vem är du?

Du som läser detta och känner att – YES äntligen något för mig, har med fördel en akademisk bakgrund och minst 1 års erfarenhet av likande arbete inom rekrytering i bagaget. Du har förmågan att ta eget ansvar för att driva våra processer framåt och arbeta mot tydliga deadlines. Du har god struktur i ditt arbete och förmåga att prioritera effektivt.

Din personlighet och inställning är det mest centrala, vi söker en engagerad och proaktiv person som gillar att bygga och underhålla relationer. Du drivs av att nå kvalitativa resultat och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Vi har en engagerad, kvalitetsmedveten och entreprenöriell kultur men framförallt är vi ett fantastiskt roligt och aktivt gäng. För att trivas extra bra hos oss tror jag att du som söker är en social person som älskar människor och utmaningar!

För att skicka din ansökan

Sök via ”Apply now” knappen på www.academicsearch.se, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta teamets chef och Senior Recruitment Manager Emma Herrlin på +46 (0)70 432 28 75 eller emma.herrlin@academicsearch.se. Vi kommer att påbörja urvalet omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. [www.academicsearch.se]www.academicsearch.se

*M

Emma Herrlin - emma.herrlin@academicsearch.se

Apply now