close
Logo

15 Sep 2019

Reklam/Media/Information/PR | Stockholm | Marknad | Interim

Academic Search International – Marknadskonsulter

Vi arbetar proaktivt med att bygga våra nätverk och just nu upplever vi att efterfrågan av marknadskonsulter hos våra kunder har ökat. Vi vill nå marknadskonsulter av olika slag; Marketing Manager, Brand Managers, Product Managers, Category Managers, Communications Managers, Trade Marketing Managers, Customer Marketing Manager etc. då våra kunder har olika behov.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige.

Vi arbetar bland annat med Coca-Cola, Lantmännen, Arla, Cloetta, Samsung, iZettle, Cancerfonden, The Absolut Company, Kronfågel, Fazer, BioGaia, Paradiset och många fler.

Vill du som marknadskonsult bli en del av vårt nätverk och få möjligheten att gå in i spännande uppdrag hos våra kunder? Vi förmedlar både kortare och längre uppdrag. Antingen är du konsult i egen regi eller så blir du anställd hos Academic Search, men du arbetar hos någon av våra kunder.


För att bli en del av nätverket:

Ansök via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse!

Vi ser fram emot ett kommande samarbete!

*M

Emilia Bergström - emilia.bergstrom@academicsearch.se

Apply now