close
Logo

23 Feb 2018

Bank/Finans/Försäkring | Stockholm | Juridik | Rekrytering

Verdana – Investeringsrådgivare med erfarenhet från branschen

Verdana Fond & Försäkring vill utöka sitt team och söker nu investeringsrådgivare som har arbetat i branschen/på bank ett par år med mycket goda resultat i sitt arbete.

Verdana erbjuder

Vill du arbeta i ett långsiktigt, stabilt men ändå entreprenörsdrivet företag där egna initiativ och nytänkande välkomnas tror vi att du kommer att trivas på Verdana. Vi kan erbjuda dig ett självständigt arbete där du förvaltar och utvecklar en befintlig kundstock. Har du dessutom intresse av att bearbeta nya kunder finns det så klart utrymme för det också. Du kommer till en dynamisk arbetsplats med trevliga arbetskollegor där det finns ett starkt idrottsintresse. Placering centralt i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som är tävlingsinriktad och målmedveten! Du har redan gjort minst 2-3 år i branschen alt. på bank och med mycket goda resultat i ditt arbete. Du har en akademisk examen, livdiplom (eller motsvarande), SwedSec och InsureSec. Utöver det ser vi gärna att du är strukturerad, utåtriktad och har ett starkt intresse och förmåga att skapa relationer, är idrottsintresserad samt brinner för den finansiella marknaden.

Om Verdana

Verdana Fond & Försäkring arbetar sedan 2003 med finansiell rådgivning med fokus på långsiktig trygg och stabil avkastning. Vi har kontor i centrala Stockholm och i Båstad. Verdana riktar sig mot privatpersoner och företagare och sedan några år tillbaka består även våra klienter av utlandssvenskar och elitidrottare. Verdana är auktoriserade rådgivare under finansinspektionens tillsyn och ombud till ett värdepappersbolag och har därför möjlighet att erbjuda våra klienter ett brett utbud av finansiella produkter. På Verdana arbetar engagerade och välutbildade investeringsrådgivare där klienten sätts i fokus. Vi tror på långsiktiga relationer och individanpassade lösningar.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Verdana Fond & Försäkring med Academic Search International. Du ansöker om tjänsten genom att klicka på länken nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta Helena Melin på consultant@academicsearch.se. Sista dag för ansökan är 28 februari. Vi arbetar kontinuerligt med urval/intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än utsatt datum så vänligen inkom med din ansök så snart som möjligt.

M*

Helena Melin - consultant@academicsearch.se
Apply now