close
Logo

21 Nov 2017

Verkstadsindustri | Södermanlands län | Teknik | Rekrytering

Swecon – Verksamhetsutvecklare Servicemarknad

Verksamhetutvecklare Servicemarknad

Swecon Anläggningsmaskiner fortsätter att förstärka sin organisation och söker nu en driven och kommunikativ verksamhetsutvecklare till sin servicemarknadsaffär.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att utveckla Swecons serviceprocess och driva förändring tillsammans med våra verkstäder. En viktig del i arbetet är att utveckla samarbetet och affären med våra kontraktsverkstäder som drivs i vårt systerbolag, Lantmännen Maskins, regi. Du förväntas driva verksamheten mot högre effektivitet, lönsamhet och kundnöjdhet.

Arbetet utförs i tätt samarbete med personalen på Swecon och våra kontraktverkstäder. En stor del av arbetet innebär att leda och driva små och stora projekt, där sakfrågorna kommer att växla. Kontaktytorna är många, både centralt och lokalt, vilket innebär att du bör motiveras av att ha många aktiviteter igång samtidigt. Du blir en del av ett marknadsledande bolag i snabb utveckling och med högt tempo där du får jobba med en bred palett av utvecklingsfrågor.

Verksamhetsutvecklaren rapporterar till Affärschef Service & Reservdelar och ingår i ledningsgruppen inom Servicemarknad. Tjänsten är placerad antingen på vårt huvudkontor i Eskilstuna eller på någon av våra verkstäder runt om i landet.

Profil

Vi söker dig som är strukturerad och van att arbeta med LEAN, process- och verksamhetsutveckling. Som person är du resultatinriktad, kan sätta upp en långsiktig plan med ett öga för verksamheten. Med din problemlösande sida hittar du lösningar som gynnar verksamheten på bästa sätt. Du leder och driver via din kommunikativa och sociala förmåga, skapar ett stort engagemang och är lyhörd mot dina kollegor. Vi tror att du är ingenjör eller liknande och har erfarenhet inom servicemarknad.

Ansökan

Swecon Anläggningsmaskiner samarbetar med Academic Search. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Anna Fredricson 0701-653101. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo anläggningsmaskiner i Sverige Vi erbjuder ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, reservdelar, utrustning, service och support. Swecon har sitt huvudkontor i Eskilstuna och anläggningar på ca 20 orter i Sverige. Swecon har ca 500 anställda och en omsättning över 3,3 miljarder (2016).

M*

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se
Apply now

Fler aktuella uppdrag

Nedan ser du ytterligare uppdragRegion
Kompetens

Återställ filter