close
Logo

25 Mar 2018

Bygg/Anläggning/Fastighet | Göteborg | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Sto Scandinavia – Produktchef Fasad

Just nu söker Sto Scandinavia en driven Produktchef till deras affärsområde Fasad som vill ha en operativ och kundnära roll i ett internationellt företag och möjlighet att aktivt påverka verksamhetens framgång.

I rollen som Produktchef kommer du att bygga ett gediget kunnande om Sto Scandinavias sortiment och bidra med information och rådgivning av våra fasadprodukter och system till såväl kunder som till kollegor. Du arbetar nära våra regionala säljchefer och säljare inom Fasad och driver, tillsammans med affärsområdeschefen, arbetet med att kontinuerligt utveckla och förbättra erbjudandet för att uppnå högre kundtillfredsställelse och ökad lönsamhet.

Du har det fulla ansvaret, såväl tekniskt som kommersiellt, för din produktportfölj och arbetsuppgifterna innebär bland annat att:

  • utarbeta och driva affärsområdesplanen för Sverige
  • genomföra marknadsundersökningar och omvärldsbevakning
  • hålla och delta i externa och interna utbildningar, seminarium och informationsevenemang
  • kontinuerligt ta del av information och erfarenheter från Sto Tyskland och andra dotterbolag inom koncernen
  • säkerställa korrekt teknisk dokumentation och kontinuerligt underhålla och administrera våra artiklar

Profil

För att lyckas i rollen på bästa sätt tror vi att du har en byggnadsteknisk utbildning kombinerat med minst 5 års erfarenhet av likande roll inom byggbranschen.

Som person brinner du för att driva och utveckla din produktportfölj och för att skapa mervärde för bolagets kunder. Du är prestigelös och analytisk med ett tydligt engagemang och driv. Du gillar att ta ansvar och motiveras av att få bidra både i det strategiska såväl som i det operativa arbetet. Din nyfikenhet gör att du ständigt håller dig uppdaterad kring teknisk utveckling och innovation. Då rollen ha många kontaktytor ser vi gärna att du tycker om att jobba i team och att du har förmåga att stödja och samarbeta nära dina kollegor.

Du talar svenska och engelska flytande och behärskar du även tyska är det meriterande.

Placeringsort för tjänsten är vid något av våra kontor i Linköping, Stockholm, Malmö eller Göteborg. Tjänsten innebär ett antal resdagar per år både till kunder, leverantörer och till andra bolag i koncernen.

Ansökan

Sto Scandinavia samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Anna Fredricson 0701-65 31 01. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående.

Välkommen med din ansökan!

Sto Scandinavia AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom affärsområdena Fasad och Interiör, Golv och Betong. Företaget ingår i den tyska koncernen Sto SE & CO. KGaA med verksamhet över hela världen. Våra kunder är fastighetsägare, arkitekter, konsulter samt bygg- och entreprenadföretag. Det nordiska huvudkontoret ligger i Linköping och kontor och butiker finns på flera platser i Sverige. Läs mer om oss på www.sto.se

*M

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se
Apply now