close
Logo

18 Jul 2018

Varuhandel | Hallands Län | Ekonomi/Finans | Rekrytering

Range Servant – CFO

Range Servant har framgångsrikt expanderat världen över och är idag den ledande leverantören av Driving Range system i väldigt många länder. Med visionen att göra det mycket roligare att träna och spela golf, har man alltid gått i bräschen vad gäller teknikutveckling. Företaget introducerar nu fyra nya produktkategorier och i samband med det går man från att i huvudsak vara en produkt- och systemleverantör till att i allt större omfattning även erbjuda tjänster och service. Man lanserar också en global e-handelsplattform och står nu inför att utveckla nya affärsmodeller. I syfte att fortsätta sin expansion på ett framgångsrikt sätt behöver man nu förstärka organisationen med en affärsinriktad och drivande CFO.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som CFO hos Range Servant får du en mycket viktig roll vad gäller bolagets affärsutveckling, ekonomiska styrning och den internationella expansionen. Du arbetar verksamhetsnära och fungerar som ett bollplank åt VD/ägare i såväl affärsmässiga som ekonomiska frågor. Du initierar och driver olika förbättringsprojekt som rör utvecklingen av bolaget och dess lönsamhet.

Du är övergripande ansvarig för företagets ekonomi med ansvar för den löpande redovisningen, moms, skatter, bokslut och årsredovisning samt lönehantering. Du är kontaktperson mot myndigheter, banker och revisorer samt föredragande för styrelserna, både i Sverige och USA. Din stationering är på huvudkontoret i Halmstad. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till företagets VD/Ägare.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från arbete i ledande befattningar inom ekonomiområdet, gärna i producerande företag. Du har god erfarenhet samt förståelse för internationell verksamhet, affärsutveckling, projektförbättrande aktiviteter och entreprenörskap. Har du tidigare arbetat i tillväxtmiljö är det meriterande. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är ett plus. Du förstår koncernredovisning och är van att arbeta med budgetar, prognoser och kalkyler. I botten har du en civilekonomexamen eller motsvarande.

Som person är du kommunikativ, positiv och prestigelös med god samarbetsförmåga. Du har en stark egen drivkraft, är analytisk och resultatinriktad samt drivs av att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du har en förmåga att se till såväl helheten som att snabbt uppfatta avvikelser på en mer detaljerad nivå. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kunskaper i andra språk är en fördel.

Så söker du tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Range Servant med Academic Search International. Har du frågor om tjänsten eller processen, så ber vi dig pga semestertider att maila dina frågor. Det gör du till ansvarig rekryteringskonsult Mats Nordin på mats.nordin@academicsearch.se så återkommer Mats så snart han har möjlighet.

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken ”Apply” nedan där du fyller i dina uppgifter samt bifogar personligt brev och CV. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast onsdag 29 augusti 2018.

Range Servant AB är ett familjeföretag som startade i Halmstad i början av 1980-talet och som idag är världsledande tillverkare och leverantör av Driving Range utrustning. Bollautomater, bolltvättar, bollplockare, elevatorer, betalsystem och mattor med ”tee up system” är några exempel ur Range Servant’s breda produktportfölj. Kännetecknande för samtliga produkter är den mycket höga kvalitén och den stora tillförlitligheten. Inklusive ett dotterbolag i USA har företaget idag drygt 30 anställda och omsätter ca 85 miljoner SEK. Se mer på www.rangeservant.com.

Mats Nordin - mats.nordin@academicsearch.se

Apply now