close
Logo

25 Mar 2018

Kraft/Energi | Stockholms län | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

One Nordic – Säljchef Mätteknik

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster.

För att möta den spännande digitala utvecklingen branschen är i och tillvarata de möjligheter som uppkommer i och med att samtliga landets elmätare ska bytas ut de kommande åren söker vi nu en driven, resultatorienterad Säljchef som drivs av att sälja smarta lösningar från ax till limpa.

I rollen som Säljchef driver du den kommersiella agendan för ONE Nordics hela utbud inom Mätteknik vilket innebär allt från insamling, mätare, fälttjänster, labbtjänster och konsulttjänster. Du arbetar nära avdelningschefen och filialcheferna och ansvarar för att driva och utveckla försäljningen både mot redan existerande kunder såväl som nya.

I rollen ansvarar du för att bland annat att driva koncept kring affärsprojekt, ta fram offerter, göra prisberäkningar samt hålla ihop och driva anbudsförfaranden. Stor del av din tid spenderar du ute hos våra kunder som finns över hela landet och fokus de kommande åren kommer att ligga i att hitta affärsmöjligheterna som uppstår i samband med de kommande mätarbytena.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Mätteknik och rapportera till avdelningschefen. Placeringsort är i Mälardalen, gärna vid vårt kontor i Kista.

Profil

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du redan idag arbetar med försäljning av mättekniska produkter, lösningar och/eller tjänster inom el, vatten, värme eller liknande. Du kan även komma från telekombranschen eller arbetat med försäljning av andra kommunikationstjänster.

Vi söker dig som brinner för försäljningens alla steg, från nykundsbearbetning till avslut. Du driver självständigt ditt arbete och tar dig an dina ansvarsområden med stort engagemang. Du arbetar strategiskt och strukturerat men tycker även om att vara operativ och du förstår att framgången ligger i att hitta ett nära samarbete med dina kollegor och kunder. Då rollen täcker stora delar av landet och innebär mycket resande måste du få energi av att vara på resande fot. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Ansökan

One Nordic samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Anna Fredricson 0701-65 31 01. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående dock senast den 8 april 2018.

Välkommen med din ansökan!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

*M

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se
Apply now