close
Logo

21 Apr 2018

Kraft/Energi | Malmö | Affärsutveckling | Rekrytering

ONE Nordic – Filialchef Mätteknik Konsult

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster.

För att möta den spännande digitala utvecklingen branschen är i och tillvarata de möjligheter som uppkommer i och med Smart Metering söker vi en affärsdriven, utvecklingsorienterad Filialchef som får ansvaret för att driva och vidare utveckla våra insamlingstjänster och vår konsultaffär.

I rollen som Filialchef har du det övergripande tekniska och kommersiella ansvaret för att driva och utveckla ONE Nordics verksamhet av insamlingssystem och tjänster. Ditt uppdrag blir att omfamna allt som finns på marknaden kring Smart Metering och att tillsammans med ditt team och övriga kollegor inom mätteknik, driva digitaliseringen av filialen och bygga en effektiv och kundorienterad avdelning. Du säkerställer att ni har de system, den organisation och de erbjudanden som behövs för att bli kundens naturliga val.

I rollen ingår även att utveckla vår konsultverksamhet till nästa nivå och bygga ett kompetent och drivet team av konsulter som hjälper våra kunder med förstudier, analys, projektering och utbildning inom det mättekniska området och Smart Metering.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Mätteknik och rapportera till avdelningschefen. Placeringsort är vid vårt kontor i Malmö/Sege.

Profil

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning och en bakgrund inom IT eller management consulting. Du är väl förtrogen med det mättekniska området och Smart Metering.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet samt vågar utmana och leda med hjärtat. Du är tydlig och rak i din kommunikation och ser till att saker händer. Du har en förståelse för det kommersiella och tycker att det är spännande med affärsutveckling och försäljning. Du är tekniskt kunnig och har erfarenhet från elbranschen där du framgångsrikt har lett team under förändring och expansion.

Ansökan

One Nordic samarbetar med Academic Search International i denna rekrytering. Du ansöker genom att klicka på länken nedan som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar brev och CV. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Anna Fredricson 0701-65 31 01. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående dock senast den 15 maj 2018.

Välkommen med din ansökan!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se
Apply now