close
Logo

16 Jan 2018

Livsmedel | Hallands Län | Teknik | Rekrytering

Lantmännen Lantbruk – Driftschef Spannmålsanläggning

Lantmännen Lantbruk söker en Driftschef till sin Spannmålsanläggning i Falkenberg

Till vår spannmålsanläggning i Falkenberg söker vi nu en Driftschef med stort driv och viljan att utveckla och förbättra verksamheten tillsammans med kollegorna på orten. I Falkenberg finns också en foderfabrik och en lagercentral som man arbetar nära. Sammanlagt arbetar ca 25 personer på orten, varav fyra är året runt anställda vid Spannmålsanläggningen. Under skördeperioden bemannar man upp dock upp och blir betydligt fler.

Rollen som Driftschef

Som Driftschef har du det operativa ansvaret för spannmålsanläggningen och dess dagliga drift. Du leder och utvecklar både personal och verksamhet kontinuerligt för att säkerställa en effektiv och säker drift. Verksamheten består huvudsakligen av spannmålshantering, dvs mottagning, rensning och lagring av spannmålsprodukter och hanterar 118 000 ton spannmål per år.

Du har fullt resultat- och personalansvar för din verksamhet och ansvarar för omkostnadsbudget, initierar investeringar och genomför förbättringar för att öka verksamhetens konkurrenskraft. Du arbetar nära dina medarbetare genom ett tydligt, coachande och utvecklande förhållningssätt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på spannmålsanläggningen i Falkenberg.

Din profil

Vi söker dig som är en trygg och erfaren ledare och har några år inom producerande verksamhet, gärna i liknande bransch. Du är tekniskt intresserad och har kunskaper inom produktionsplanering och systematiskt förbättringsarbete. Du behöver även ha viss erfarenhet av att arbeta med ekonomisk uppföljning.

Som person är du driven, resultatinriktad och strukturerad med en god förmåga att se hela bilden och förstå vad som behöver göras. Du trivs i en roll där du får ta egna initiativ för att utveckla personalen och föra verksamheten framåt. Du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet, är tydlig och rak i din kommunikation och ser till att saker händer. Du är kommunikativ, skapar goda arbetsrelationer och driver både dagligt arbete och utveckling.

Ansökan

Lantmännen Lantbruk samarbetar med Academic Search i denna rekrytering. Kontaktperson på Academic Search International för tjänsten är Anna Fredricson, 0701-653101. Vi tillämpar löpande urval så sök gärna tjänsten omgående, dock senast den 9 februari.

Välkommen med din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 27 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Korvbrödsbagarn, Schulstad, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.

*M

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se
Apply now

Fler aktuella uppdrag

Nedan ser du ytterligare uppdragRegion
Kompetens

Återställ filter