close
Logo

21 Nov 2017

Övrigt | Skåne län | Övrigt | Rekrytering

För kunds räkning – Regionchef Södra Sverige

För Kunds räkning – REGIONCHEF SÖDRA SVERIGE

Till ett svenskt väletablerat serviceföretag söker vi nu en affärsdriven och målinriktad Regionchef med ansvar för företagets verksamhet i södra Sverige (Skåne, Blekinge och Småland). Företaget står inför en spännande resa där du som regionchef kommer att ha en aktiv och viktig roll i att utveckla företaget till nästa nivå.

I rollen är du ansvarig för att leda och följa upp företagets verksamhet i regionen. Genom din person och ditt ledarskap utvecklar du organisationen mot en mer försäljningsorienterad kultur än idag. Du gör det med fokus på aktivitet och hög kvalitet på insatserna. Du har fullt kostnads- och intäktsansvar för regionen och ingår i företagets ledningsgrupp.

Du fördelar och prioriterar själv din tid i regionen och leder dina underchefer i deras dagliga arbete. Som en naturlig del i detta är du regelbundet ute hos dina medarbetare, coachar och utvecklar dem och deras verksamheter, samt planerar och genomför aktiviteter i regionen.

Du utgår från något av företagets kontor i regionen.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet samt vågar utmana och leda med hjärtat. Du är tydlig och rak i din kommunikation och ser till att saker händer. Du har erfarenhet från servicebranschen eller industrin där du framgångsrikt har lett stora förändringsarbeten. Har du dessutom arbetat i en geografiskt spridd organisation och har gedigen erfarenhet av att leda personal genom mellanchefer då är det dig vi letar efter.

För mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Fredricson, 0701-65 31 01, eller Mats Nordin, 0707-51 67 40. Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående.

M*

Anna Fredricson - anna.fredricson@academicsearch.se
Apply now

Fler aktuella uppdrag

Nedan ser du ytterligare uppdragRegion
Kompetens

Återställ filter