close
Logo

16 Jan 2018

Konsumentvaror | Malmö | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Interim

För kunds räkning – Brand Manager Activation Denmark

För kunds räkning söker vi en interim Brand Manager Activation Denmark till internationell koncern inom tillverkande industri i Malmö. Vi söker en förtroendeingivande person som trivs i en supporterande roll med marknadskommunikation i fokus.

Som Brand Manager Activation Denmark ansvarar du för att supportera den danska marknaden ur ett marknadsperspektiv. Du kommer arbeta med Activation vilket innebär att bearbeta, ta fram och aktivera kampanjer och säljmaterial. Det innebär i sin tur att du kommer arbeta nära både butik och säljare.

Utöver Activation så arbetar du även med Sociala Medier. Det handlar om att översätta men också lokalanpassa utifrån satta strategier.

Vi söker en person som tycker om att arbeta med högt som lågt. Vi ser gärna att du har en förståelse och/eller erfarenhet från branschen men viktigt är att du arbetat i liknande roll tidigare. Som person är du strukturerad, målinriktad och trivs i mötet med människor.

Då du kommer arbeta med den danska marknaden är det ett stort plus om du har en god förståelse av både den danska marknaden och det danska språket.

Tjänsten är ett interimsuppdrag på heltid, 6-8 månader med möjlighet till förlängning. Uppdraget avser starta snarast möjligt.

För mer information

I denna rekrytering samarbetar kunden med Academic Search International och Emmy Olsson. Vi eventuella frågor mejla emmy.olsson@academicsearch.se. Ansök gärna med CV och brev så kontaktar vi dig snarast därefter.

Vi arbetar kontinuerligt med urvalet så ansök gärna omgående.

M*

Emmy Olsson - emmy.olsson@academicserach.se
Apply now

Fler aktuella uppdrag

Nedan ser du ytterligare uppdragRegion
Kompetens

Återställ filter