close
Logo

23 Feb 2018

Konsumentvaror | Stockholms län | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Coop – Chef riktat erbjudande

Chef Riktat Erbjudande

(Central del av CRM)

Är du en kreativ, kommersiell och socialt kompetent ”doer” som trivs i en roll med stor utvecklingspotential? Söker du en ny utmaning och lockas av möjligheten av att få vara med och utveckla affären samt skapa attraktiva erbjudanden till våra kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Vi söker nu en Chef Riktade Erbjudande. Riktade erbjudande är en central del av vårt CRM program och målsättning är att genom individualisering skapa ett så relevanta erbjudande som möjligt till våra kunder/medlemmar. Chef riktade erbjudande ingår i vår nya organisation Kommersiellt erbjudande. Du kommer där vara en del av att skapa Coops totala kommersiella erbjudande till våra kunder och medlemmar. Du kommer vara direkt ansvarig för att effektivt och med bästa möjliga resultat genomföra riktade kundanpassade erbjudanden. I ditt team har du personalansvar för projektledare och kampanjhanterare samt är en del av ledningsgruppen för Kommersiellt erbjudande.

Rollen innebär:

 • Ansvar för det operativa arbetet av riktade erbjudande inom affärsområdet Kommersiellt Erbjudande
 • Ansvar för planering, verkställande och uppföljning av aktiviteter
 • Ansvar för koordinering och integrering av totalt kommersiellt erbjudande för att säkra ett sammanhållet erbjudande samt driva utveckling av lojalitetsbyggande aktiviteter mot kund.
 • Säkra kvalitet och leverans av beslutsunderlag, idébeskrivningar, business case och tidplaner.
 • Säkerställa att budget för respektive aktivitet efterlevs
 • Personalansvar för ett team på fem personer samt del i ledningsgrupp

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö. Du är van att driva projekt från idé, informationsinsamling till beställning och genomförande. God kommunikativ förmåga är en viktig egenskap i denna roll då den har många kontaktytor inom organisationen. Du skall även vara en van presentatör.

Utöver det behövs:

 • förmågan att hantera många uppgifter parallellt och ett analytiskt sinne.
 • ett naturligt driv, positiv energi och ett strukturerat arbetssätt.
 • goda ledaregenskaper och en naturlig förmåga att få ditt team med dig.
 • en lösningsorienterad inställning med kreativ höjd samt en glad och positiv attityd.

Vi ser även att du:

 • Har en högskoleutbildning inom ekonomi, marknad eller motsvarande
 • Är en erfaren ledare med några års personalansvar
 • Har minst 5 års arbetslivserfarenhet från konsumentvarubranschen i liknande roller med riktade erbjudanden
 • Har erfarenhet av att bedriva kunddialog i digitala kanaler
 • Talar och skriver flytande engelska och svenska samt har god datorvana

Din ansökan:

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Coop samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Söker gör du via ”Apply now” nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Reveman, cecilia.reveman@academicsearch.se. Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då urval pågår kontinuerligt!

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se. Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

m*

CRM, Kampanjansvarig, Projektledare

Cecilia Reveman - cecilia.reveman@academicsearch.se
Apply now