close
Logo

16 Jan 2018

Livsmedel | Skåne län | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Interim

Continental Foods – Brand and Trade Marketing Manager

Vi söker en Brand and Trade Marketing Manager för konsultuppdrag till Continental Foods

Har du erfarenhet av projektledning och marknadsföring? Vill du vara med i ett positivt gäng som driver tillväxt, med stor möjlighet att påverka och driva ditt arbete? I så fall erbjuder vi dig varierande arbetsuppgifter med välkända varumärken i en roll som Brand and Trade Marketing Manager. Uppdraget startar i februari och beräknas pågå i minst sju månader.

Arbetsuppgifter

Som Brand and Trade Marketing Manager är du i huvudsak ansvarig för att utveckla varumärkena Bong samt Bong Touch of Taste. Du driver planerade projekt, inom produkt- och designutveckling, lanseringar och marknadsinsatser. Vidare driver och samordnar du kampanjer och butiksmaterial i nära samarbete med marknad och sälj för att få konsumenterna att köpa Continental Foods produkter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att:

  • Projektleda framtagning av nya produkter från idé till lansering mot kund och konsument
  • Driva och genomföra varumärkeskommunikationen mot konsument
  • Ansvara och driva den digitala kommunikationen för dina varumärken
  • Planera, genomföra och följa upp marknads- och kommunikationsaktiviteter, lanseringar och prisstrategier
  • Driva och samordna butikskampanjer och framtagning av säljmaterial
  • Ansvar för budget och P&L enligt uppsatta mål, med fokus på effektivitet
  • Ha ett nära samarbete med våra internationella kollegor från olika avdelningar
  • Kontinuerligt samarbete med externa partners såsom reklam- och mediebyråer

Som Brand and Trade Marketing Manager är du en del av marknadsavdelningen och rapporterar till vår nordiska marknadschef. Placering i Lund.

Din profil

Du tar egna initiativ och arbetar självständigt. Som person är du strukturerad, med förmågan att driva och slutföra dina projekt på ett effektivt sätt. För att lyckas i arbetet är du prestigelös, kommunikativ och har lätt för att samarbeta och bygga relationer med andra.

För att nå framgång i rollen så tror vi att du har en senior roll på en marknadsavdelning så som

Brand-, Category-, eller Product Manager. Vi ser att du har bred erfarenhet av projektledning och marknadsföring mot konsument med bakgrund från dagligvaruhandeln. I botten har du en akademisk utbildning inom marknadsföring eller motsvarande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Så söker du tjänsten

Continental Foods samarbetar i detta uppdrag med Academic Search International. Kontakta gärna Emmy Olsson, tfn 0736-503155 alt. Ida Hartford, tfn 070-7791918 om du har frågor gällande rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot ditt brev och CV snarast möjligt då vi tillämpar kontinuerligt urval.

Continental Foods är ett av Europas ledande livsmedelsföretag med en omsättning på drygt 5 miljarder SEK och med 1200 medarbetare. Vi har en stor passion för mat och skräddarsyr alltid våra erbjudanden utifrån vad konsumenten efterfrågar. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken i vår portfölj såsom Blå Band, BONG, BONG Touch of Taste och Varma Koppen. Vårt kontor ligger i Lund. För mer information, besök gärna vår hemsida: www.continentalfoods.se

M*

Ida Hartford - ida.hartford@academicsearch.se
Apply now

Fler aktuella uppdrag

Nedan ser du ytterligare uppdragRegion
Kompetens

Återställ filter