close
Logo

17 Oct 2017

Livsmedel | Stockholm | Marknad/Kommunikation/Försäljning | Rekrytering

Atria Sverige – Field Sales Manager

Är du en driven och handlingskraftig försäljningschef med bred erfarenhet från retail? Har du den naturliga pondusen och entusiasmen att leda, driva och utveckla Atrias säljkårsarbete mot svensk dagligvaruhandel? Då är det dig vi söker.

Vi har fått förtroendet att i samarbete med Atria förstärka deras team med en erfaren och slipad Field Sales Manager. Detta är en bred och utmanande roll där du kommer att vara ytterst ansvarig för försäljnings- och resultatutvecklingen i butik, samt leda Atria Sveriges fältorganisation, inklusive funktioner som telesälj och säljsupport. Du kommer att ha tre erfarna, dedikerade regionchefer direktrapporterande till dig och totalt ca 40 personer i ditt säljteam.

Om Atria och dina ansvarsområden:

På Atria präglas både det dagliga och det strategiska arbetet av missionen ”Good food – better mood!”. Det finns en öppenhet i kommunikationen, är högt till tak och det jobbas tätt samt tvärfunktionellt. Ditt ansvar som försäljningschef kommer vara att:

• Utveckla och verkställa strategiska och taktiska säljplaner för samtliga regioner

• Analysera försäljningsdata, nyckeltal och annan uppföljning för att utveckla och optimera verksamheten.

• Ansvara för tydlig kommunikation och informationsflödet till och från fältorganisationen

• Säkerställa att varje region bidrar optimalt och arbetar mot affärsenhetens tillväxtmål

• Ansvara för enhetens kostnadsbudget och bemanning

• Bygga ett vinnande team med stark laganda och påtagligt driv

Du arbetar i tät dialog med KAM-organisationen för att säkerställa att kundplaner och kampanjer implementeras i butiksledet. Du har nära samarbete med Customer Marketing för säljplanering, säljstöd och hyllmaterial samt med marknadsavdelningen för planering av nyhetslanseringar, kategoriutveckling och distributionsmål.

Kompetens & erfarenhet:

För att lyckas i rollen behöver du en grundtrygghet i elementen ovan och en naturlig pondus som ledare. Vi ser därför att du har:

• Minst 5 års erfarenhet från motsvarande arbete i dagligvaruhandeln

• Eftergymnasial utbildning inom försäljning/marknad

• Dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar

• Kan påvisa starka resultat från tidigare liknande befattningar

En annan viktig förutsättning är att du har goda kunskaper i ekonomi och officepaketet samt att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Vill du jobba på ett ansvarstagande matföretag med spännande varumärken som ligger konsumenten varmt om hjärtat är Atria arbetsplatsen för dig!

Din ansökan:

Låter detta som ett spännande nästa steg för dig är du varmt välkommen med din ansökan! Atria Sverige samarbetar i den här rekryteringen med Academic Search International. Söker gör du via ”Apply now” nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martina Josefsson på 0736-50 31 52 eller martina.josefsson@academicsearch.se . Vi ser gärna din ansökan senast den 27 oktober, men helst så snart som möjligt då urval pågår kontinuerligt!

Atria Scandinavia är ett nyfiket matföretag med fokus på chark, deli, vegetariskt och måltidslösningar. Vi har flera välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling, Ridderheims och TZAY. Vi är alltid på jakt efter fina råvaror och drivna medarbetare. Vår vision är att med passion och starka varumärken skapa inspirerande mat för varje tillfälle. Vi omsätter ca 400 miljoner Euro och är ca 1 000 anställda på 14 orter. www.atria.se

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search & Interim Management. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer. www.academicsearch.se

M*

Key Words: Sales Manager, Field Sales, Försäljningschef, DVH, Sales Director, Försäljningsansvarig

Martina Josefsson - martina.josefsson@academicsearch.se
Apply now

Fler aktuella uppdrag

Nedan ser du ytterligare uppdragRegion
Kompetens

Återställ filter

Logo
Malmö | Rekrytering
Logo
Academic Search International| Projekt Koordinator Academic Search
Stockholm | Rekrytering